Aug 15, 2012

pst pst, nak nombor telefon boleh?

aku yakin ramai gadis diluar sana kena tanya soalan begini. betul kan? okay post ini untuk kaum Adam di luar sana.

kalau betul pun awak nak berkenalan dengan gadis itu, dengan buat bunyi tikus mondok atau buat "pst pst.." ni lah yang paling gadis-gadis tak minat. betul. sebab bila anda semua buat macam ini, anda akan nampak seperti lelaki murahan, ibarat mat rempit. awak rasa ada gadis nak layan ke?

bagi aku, kalau lelaki tegur macam ni lah yang paling aku rasa aku nak bagi tapak kaki dekat muka. kau ingat aku ni apa sedap-sedap saja nak bagi number phone? silap orang lah bang. ya, mungkin konon tujuan untuk berkawan, tapi tak kena cara lah der. heh.

kalau nanti bagi number phone, dikatakan murah, kalau tak bagi kata sombong, bajet hot blablabla.

sila belajar lagi ye cara nak berkenalan yang betul. terima kasih.


//mungkin lebih baik cari peluang berborak terlebih dahulu, sebelum terburu-buru minta number phone / bbpin / facebook dan sebagainya

2 comments:

  1. mungkin juga diaorg gementar....
    tak terpikir ayat lain....

    ReplyDelete