Apr 18, 2012

new chapter is begin!

 Alhamdulilah ! interview ketiga aku pergi ( tapi sebenarnya baru dua, sebab interview kedua tak consider interview ) akhirnya dapat juga kerja yang diidamkan. gembira!

sebelum aku masuk degree InsyaAllah bulan September ini, aku dah buat keputusan untuk bekerja  dalam bidang yang aku belajar, which is Graphic lah kan. untuk cari pengalaman dan untuk lebih kenal bidang ini. 

jadi, aku mulalah buat carian di Internet, JobStreet dan bertanya dengan si rakan-rakan. akhirnya, siang tadi, interview ketiga aku pergi, tuppp! dapat! alhamdullilah!

bermulalah satu lagi bab baru dalam hidup aku. walaupun aku rasa tittle " Graphic Designer " seakan berat untuk budak baru macam aku ini. heh. 

semoga aku dapat bekerja dengan baik dan menghasilkan kerja-kerja yang baik. Amin!




esok hari pertama kerja weh! nervous!

1 comment:

  1. Tahniah aiman . :)

    Do greatest job nnti ye.. Yeay!

    ReplyDelete