Jul 3, 2011

cuci !

 

akhirnya gambar yang dicuci telah siap ! teruja gila. apa-apa pun memang aku puas hati. tapi biasalah, first film mesti banyak tak jadi. hanya 14 dari 36 keping je jadi. yang lain hancussss.

tapi dengan eksperimentasi film pertama ni, aku sedikit sebanyak tahu lah juga dekat mana tempat yang sesuai untuk shoot. indoor memang tak boleh langsung, walaupun film ni ISO400. tak apa, kita try, dari situ lah kita belajar. heh.

tak sabar nak beli film lain pula. dalam list sekarang Kodak Ektar, Kodak Portra VC dengan Superia 200. tapi lepasni nak try underwater. tak sabarr ! :)

enjoy gambar-gambar tak seberapa ni :-

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sekian terima kasih :)

1 comment:

  1. Discover blogs, pics and videos you otherwise wouldn't have at http://kendrabing.com. Or submit your blog postings to be part of the big collection.

    ReplyDelete