Nov 9, 2009

fed up !

aku fed up. fed up dengan macam2 benda. aku fed up dengan org sekeliling. bukan kau , atau kau !! tapi dia dan dia !! talam bermuka-muka , penipu. macam2 lagilah. aku dah penat lah wehh macam ni. penat aku dengar sana sini bercerita tentang kau , tentang aku, tentang dia.. tentang kita !! sana kata sini , sini kata sana. salah siapa ni? tepuk dada tanya diri sendiri. hey manusia , tak boleh ke kau nk baik antara satu sama lain? kenapa hah? kenapa manusia tak pernah puas? kenapa manusia dengki mendengki? kenapa manusia beriri hati? adoiii itu takdirNYA. ade sebab kenapa DIA ciptakan kita macam ni. untuk memeriahkan suasana mungkin. aku pun bukan baik. masih hina menghina , masih dengki mendengki , masih kata mengata , masih beriri hati. tapi aku dah penat. penat dengan semua dosa2 ni. penat dengan benda yang berlaku dekat aku. dulu kata 'kau terbaik !'.. sekarang apa kau kata? susah baru cari aku. nak tolong baru cari aku.? time senang ada kau ingat aku? time happy ade kau ingat aku? aku ni apa wehh? mainan kau? penat aku dengar cakap makbapak aku suruh buat baik dengan org. tapi org? ada buat baik dengan aku? entahlah. aku pun tak tahu. mungkin salah aku. hmm mungkin lah..

maafkan aku andai terkasar bahasa. maafkan aku jika kau terasa.

satu lagi yang aku nak naik angin ni ! haih , photoshop aku !! ape tah masalahnya. tak abis2 mintak serial num. tahulah aku tak mampu pakai yang asli. dulu baik je.. urmmm..... =.='


current mood : confuse

No comments:

Post a Comment